Harmonizační ayurvédská směs koření


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 10 minut
  • 1 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Koriandrová semena 2 lžičky
  • Kurkuma 1 lžička
  • Černá hořčičná semena 1.5 lžičky
  • Římský kmín 1.5 lžičky
  • Kari 2 listy
  • Semena pískavice 1.5 lžičky

Postup

  • 1

    Na oheň dáme pánev se silným dnem. Vsypeme do ní všechno koření a rozprostřeme ho po celé ploše pánve. Na mírném ohni necháme nasucho bez míchání opékat, až se koření rozvoní, koriandr začne praskat a pískavice ztmavne.

  • 2

    Opečené koření necháme vychladnout. Pak ho rozdrtíme v hmoždíři nebo umeleme v mlýnku.

  • 3

    Opečené koření necháme vychladnout. Pak ho rozdrtíme v hmoždíři nebo umeleme v mlýnku.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace