Husí eintopf s fazolemi


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 1 hodin 40 minut
  • 6 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Maso husí bez kostí a kůže 800 g
  • Sůl dle potřeby
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Kayenský pepř špetka
  • Česnek 3 stroužky
  • Fazole sterilované v bílém nálevu 400 g
  • Bylinky na ozdobu
  • Drůbeží vývar 1000 ml
  • Máslo 3 lžíce
  • Koření na drůbež 1 lžíce
  • Cibule 1 ks
  • Víno bílé 250 ml
  • Paprika červená 1 ks

Postup

  • 1

    Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Vložíme ho do misky, osolíme, opepříme, posypeme kořenicí směsí na drůbež a promícháme.

  • 2

    V hrnci rozehřejeme máslo a osmahneme na něm nadrobno nasekanou cibuli. Přidáme maso a orestujeme ho. Vše zalijeme vínem a mícháme, dokud se tekutina neodpaří.

  • 3

    Do hrnce přilijeme asi 500 ml vývaru. Přidáme prolisovaný česnek a vše necháme zvolna vařit. Dle potřeby přiléváme vývar.

  • 4

    Když je maso měkké, vsypeme do základu scezené fazole a na nudličky pokrájené papriky. Eintopf dochutíme, přidáme do něj bylinky a odstavíme ho.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace