Kapustové závitky plněné masem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Vepřové ve vlastní šťávě Hamé 580 g
  • Listy kapusty 12 ks
  • Oregano 2 lžičky
  • Cibule 1 ks
  • Rajčatový protlak OTMA 115 g
  • Česnek 3 stroužky
  • Vejce 1 ks
  • Olej 2 lžíce

Postup

  • 1

    Troubu předehřejte na 180 °C. Omyté kapustové listy zalijte vroucí vodou a nechte 10 minut stát, poté sceďte a nechte vychladnout. Tlusté stvoly seřízněte nožem.

  • 2

    Hamé Vepřové ve vlastní šťávě smíchejte s česnekem, oreganem a vejcem. Osolte a opepřete.

  • 3

    Do každého kapustového listu dejte dvě lžíce směsi, ohněte boční strany a zarolujte list do ruličky.

  • 4

    Na oleji na pánvi orestujte nadrobno nakrájenou cibulku, přidejte protlak a zřeďte trochou vody. Omáčku dejte do pekáčku, ponořte do ní závitky tak, aby byly zpoloviny namočené v omáčce (pokud je omáčky málo, přidejte vodu). Přiklopte a pečte v troubě 30 minut.

  • 5

    Podávejte s rýží smíchanou se sekanou petrželkou.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace