Kedlubny plněné bulgurem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 1 hodin
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Kedlubna 4 ks
  • Bulgur 100 g
  • Cibule 1 ks
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Máslo 100 g
  • Mléko 300 ml
  • Mrkev 1 ks
  • Sůl dle potřeby
  • Hrášek 100 g
  • Oregano dle chuti
  • Mouka hladká 4 lžíce
  • Sýr tvrdý 50 g

Postup

  • 1

    Menší kedlubny oloupeme a nožem vydlabeme část dužiny. Vložíme je do vroucí osolené vody a uvaříme doměkka.

  • 2

    Bulgur propláchneme ve studené vodě a uvaříme podle návodu na obalu. Mrkev a cibuli očistíme a nakrájíme na drobné kostičky.

  • 3

    Máslo rozpustíme v hrnci, přidáme hladkou mouku a krátce osmahneme. Zalijeme mlékem a metlou promícháme. Dochutíme solí a pepřem. Připravený bešamel provaříme.

  • 4

    V misce smícháme uvařený bulgur, mrkev, cibuli, hrášek a bešamel. Vše dochutíme solí, pepřem a oreganem. Směsí naplníme uvařené kedlubny, posypeme je strouhaným sýrem a krátce zapečeme.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace