Letní špagety s hráškem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Kuřecí prsa 400 g
  • Šalotka 1 ks
  • Smetana 12 % 200 ml
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Sýr parmezán 80 g
  • Hrášek mražený 200 g
  • Olej olivový dle potřeby
  • Sůl dle potřeby
  • Špagety 500 g
  • Bazalka hrst lístků

Postup

  • 1

    Kuřecí prsa očistíme a nakrájíme na kostičky. Hrášek necháme pozvolna rozmrznout. Šalotku oloupeme a nakrájíme najemno.

  • 2

    V pánvi rozpálíme olej, osmažíme na něm cibulku, přidáme kousky kuřete a vše orestujeme. Pak k masu přidáme hrášek, směs zalijeme smetanou a krátce podusíme. Podle chuti osolíme a opepříme.

  • 3

    Špagety uvaříme v osolené vodě do poloměkka, scedíme je a nasypeme do pánve k masu s hráškem. Vše promícháme, rozdělíme na talíře a posypeme nastrouhaným parmazánem a bazalkou.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace