Listové řezy s pudingovým krémem a džemem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Cukr krupice 150 g
  • Mléko 500 ml
  • Borůvkový džem 1 ks
  • Máslo 200 g
  • Listové těsto 1 kg
  • Vanilkový puding 2 ks

Postup

  • 1

    Rozválíme listové těsto na dva pláty ( každý plát je přes celý plech).

    Necháme upéct v troubě.

    Mezitím si uděláme krém: Z mléka, cukru a pudingu uvaříme hustý krém, který přelijeme do misky. Necháme ho trochu schladnout a přidáme k němu máslo pokrájené na kousky.Vyšleháme krém do hladka.

    Oba dva upečené pláty listového těsta, již vychladlého, potřeme z jedné strany višňovým džemem. Na jeden z nich přelijeme krém. Přiklopíme druhým plátem namazanou stranou.

    Nakrájíme na menší řezy, můžeme pocukrovat a podávat.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace