Malé pizzy se sýrem a rajčátky


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 50 minut
  • 6 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Rajčata konzervovaná krájená 200 g
  • Cherry rajčátka 150 g
  • Vejce 1 ks
  • Pepř mletý černý dle potřeby
  • Šunka 100 ml
  • Mouka hladká Na vál
  • Česnek 1 stroužek
  • Sůl dle potřeby
  • Listové těsto 300 g
  • Sýr mozzarella 200 g
  • Bazalka hrst

Postup

  • 1

    Nejprve připravíme rajčatovou omáčku. Nakládaná rajčata rozmixujeme s oloupaným česnekem a bazalkou a dochutíme solí a pepřem.

  • 2

    Těsto rozválíme na pomoučněném vále na plát silný asi 3 mm. Rozkrájíme ho na 6 čtverců, které přeneseme na plech vyložený pečicím papírem.

  • 3

    Okraje čtverců potřeme rozšlehaným vejcem a střed rajčatovou omáčkou. Pak každou pizzu poklademe nakrájenou mozzarellou, šunkou a překrájenými rajčátky. Pečeme při 200 °C asi 20 minut.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace