Marináda na grilovaný bůček


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 10 minut
  • 1 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Cibule 1 ks
  • Olej rostlinný 3 lžíce
  • Fenykl 1 lžička
  • Citron 0.5 ks
  • Bobkový list 4 ks
  • Černý pepř celý 1 lžička

Postup

  • 1

    Cibulku usekáme nadrobno. Z poloviny citronu vymačkáme šťávu. Citronovou šťávu smícháme s olejem. Pak do směsi přidáme bobkové listy, fenykl, pepř a nakrájenou cibulku.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace