Mňamózna dobrota


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Mouka hladká 250 g
  • Cukr krystal 200 g
  • Vejce 3 ks
  • Jahody 1 dle chuti
  • Změklé máslo 100 g
  • Prášek do pečiva 1 ks
  • Kakao 40 g
  • Jahodový džem 1 dle chuti
  • Smetana na šlehání 2 ks
  • Puding Olé 2 ks

Postup

  • 1

    V mise si vyšľaháme celé vajcia s cukrom do peny, potom pridáme rozpustené maslo a múku zmiešanú s kakaom a prasok do peciva. Nalejeme do tortovej formy ,ktoru vymazeme maslom a vysypeme mukou. Pecieme na 160st. cca 20 minút. Korpus necháme vychladnut. potom potrieme jahodovým lekvárom od Hamé, naukladáme jahody z konzervy od Hamé a nakoniec navrstvime krem, ktorý si prispravime z praskoveho kremu Olé a slahacky. Nakoniec zdobime podla fantazie.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace