Mušle plněné tvarohem a mákem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 35 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Těstoviny conchiglioni 300 g
  • Cukr vanilkový 1 sáček
  • Tvaroh měkký 250 g
  • Skořice celá 2 ks
  • Máslo 2 lžíce
  • Cukr krupice 100 g
  • Mák mletý 80 g
  • Máta na ozdobu

Postup

  • 1

    Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu. Scedíme je a promícháme s kouskem másla. Mušle (conchiglioni) poté necháme krátce zchladnout. V míse promícháme tvaroh s vanilkovým cukrem a mákem.

  • 2

    Do kastrůlku dáme 100 ml vody, krupicový cukr a celou skořici a povaříme asi 8 minut. Jablka dobře omyjeme, zbavíme je jádřinců a nakrájíme na kostičky. Vložíme je do cukrového rozvaru a vaříme asi 1 minutu.

  • 3

    Těstoviny naplníme tvarohovo-makovou náplní a přelijeme je cukrovým rozvarem s jablky. Na závěr mušle dozdobíme čerstvou mátou.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace