Ostrá salámová pomazánka


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 20 minut
  • 6 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Cibule 1 ks
  • Sůl dle potřeby
  • Hořčice 2 lžíce
  • Salám měkký 400 g
  • Majonéza 100 g
  • Olej rostlinný 2 lžíce
  • Kečup 2 lžíce
  • Chilli koření špetka
  • Sterilovaná kapie 100 g
  • Sýr žervé 200 g

Postup

  • 1

    Cibuli oloupeme, usekáme najemno a orestujeme na oleji. Přidáme kečup, hořčici a podle chuti chilli. Směs krátce povaříme a necháme vychladnout.

  • 2

    Měkký salám nakrájíme na menší kousky a umeleme. Salámovou hmotu smícháme s vychladlou směsí.

  • 3

    Nakládanou kapii nakrájíme nadrobno. Do salámové pomazánky vmícháme nakrájenou kapii, majonézu a žervé. Podle chuti osolíme. Pomazánku necháme krátce rozležet v chladničce.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace