Osvěžující řezy


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Mouka polohrubá 0.75 hrnek
  • Vejce 6 ks
  • Čokoládová poleva 1 dle potřeby
  • Extra Jam meruňkový Hamé 1 dle potřeby
  • Cukr krupice 0.75 hrnek
  • Kompot meruňkový Vasco da Gama 300 g
  • Piškoty 20 ks
  • Zavařená jablka 300 g

Postup

  • 1

    Vejce s cukrem našleháme,přidáme mouku a těsto nalijeme na plech vyložený pečícím papírem.Upečeme při 180°C 40 minut.

    Na náplň rozmixujeme jablka a meruňky,přimícháme piškoty.

    Korpus potřeme džemem,náplní,polijeme polevou,zdobíme dle fantazie.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace