Pappardelle s olivovou pastou


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Cherry rajčátka 200 g
  • Olivy černé 160 g
  • Kapary 60 g
  • Sůl dle potřeby
  • Nudle široké pappardelle 400 g
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Petrželka velkolistá 1 svazek
  • Ančovičky 6 ks
  • Chilli paprička 1 ks
  • Olej olivový dle chuti
  • Bazalka na ozdobu
  • Sýr parmezán na posypání

Postup

  • 1

    Rajčátka a petrželku omyjeme, osušíme. Olivy, kapary a ančovičky scedíme, nasekáme na malé kostičky, petrželku nakrájíme najemno a vše přendáme do misky.

  • 2

    Chilli papričku omyjeme, zbavíme semínek, nakrájíme nadrobno a přidáme do misky. Osolíme, opepříme, zakápneme olivovým olejem a krátce rozmixujeme.

  • 3

    Rajčátka rozpůlíme a orestujeme v pánvi na rozehřátém oleji. Pak přidáme olivovou pastu a krátce prohřejeme.

  • 4

    Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu, scedíme je a smícháme s olivovou pastou. Podáváme posypané lístky bazalky a parmazánem.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace