Pečene buchty


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Droždí 1 ks
  • Olej rostlinný 200 ml
  • Sůl 1 špetka
  • Mléko 250 ml
  • Marmeláda JAHŮDKA 1 ks
  • Mouka polohrubá 600 g
  • Prášek do pečiva 1 ks
  • Cukr moučka 3 lžíce
  • Vejce 3 ks

Postup

  • 1

    Bežným spôsobom zarobíme cesto. Vykysnuté cesto rozdelíme na rovnaké dieliky a plníme marmeladou HAME Buchty namáčame v rozohriatom oleji a ukladáme do pekáča. Necháme ešte asi 20 minút vykysnúť. Pečieme vo vyhriatej rúre asi na 150° C tak 50 minút dozlata. Upečené buchty hneď natrieme mliekom, aby zmäkli. Nakoniec pocukrujeme práškovým cukrom.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace