Pestrobarevný salát s kuřecím masem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 35 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Pečené kuřecí maso 400 g
  • Hrášek 100 g
  • Pórek 0.25 ks
  • Brokolice 0.5 ks
  • Sójová omáčka Tamari dle chuti
  • Mořská sůl dle chuti
  • Okurka 1 ks
  • Paprika červená 1 ks
  • Ředkvičky 1 svazek
  • Citron 1 ks
  • Extra panenský olivový olej Vasco da Gama 3 lžíce
  • Bylinky 2 lžíce

Postup

  • 1

    Pečené kuřecí maso nakrájíme na kousky. Okurku oloupeme, podélně rozkrojíme a nakrájíme na plátky. Očištěné ředkvičky nakrájíme na kolečka, hrášek rozmrazíme nebo použijeme čerstvý. Pórek nakrájíme také na kolečka a červenou papriku na jemné plátky.

  • 2

    Brokolici spaříme ve vroucí osolené vodě, zchladíme ji a necháme okapat. Když máme veškeré suroviny připravené, opatrně je smícháme v misce.

  • 3

    Vymačkáme šťávu z jednoho citrónu a salát pokapeme. Dle chuti ho dále osolíme, přidáme nasekané bylinky, zalijeme kvalitním olejem a sójovou omáčkou Tamari. Vše lehce promícháme a podáváme.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace