Pikantní vinaigrette se saturejkou a chilli papričkami


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 5 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Chilli paprička 1 ks
  • Ocet vinný 3 lžíce
  • Sůl dle potřeby
  • Cukr moučka 2 lžičky
  • Saturejka 3 snítky
  • Hořčice celozrnná 2 lžíce
  • Pepř mletý bílý dle chuti
  • Olej olivový 100 ml

Postup

  • 1

    Chilli papričku omyjeme, podélně rozpůlíme, zbavíme semínek a nasekáme nadrobno. Saturejku opláchneme, lístky otrháme a také je nasekáme. V misce vyšleháme ocet s hořčicí, ochutíme solí, pepřem a cukrem. Vmícháme chilli papričku se saturejkou a nakonec zašleháme olej. (Směs můžeme také rozmixovat.) Podáváme k zeleným fazolkám.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace