Plněné těstoviny s krevetami


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Těstoviny plněné hříbky 600 g
  • Sůl dle potřeby
  • Šalotka 1 ks
  • Rajčata drcená 100 g
  • Oregano dle chuti
  • Tygří krevety 8 ks
  • Olej olivový 100 ml
  • Paprika červená 2 ks
  • Česnek 1 stroužek
  • Pepř mletý černý dle potřeby
  • Rybí vývar 100 ml

Postup

  • 1

    Plněné těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente, scedíme a necháme okapat. Papriky nakrájíme na drobné kostičky, šalotku a česnek nasekáme najemno.

  • 2

    V pánvi rozpálíme část oleje a orestujeme na něm nakrájenou zeleninu. Přidáme drcená rajčata, vývar, osolíme, opepříme a krátce povaříme.

  • 3

    Pak do pánve přidáme uvařené těstoviny, promícháme a prohřejeme.

  • 4

    Na druhé pánvi rozehřejeme zbylý olej, opečeme na něm krevety a posypeme je nasekaným oreganem. Podáváme je s těstovinami a zdobíme čerstvými bylinkami.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace