povidlové trojhránky


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Droždí 1 ks
  • Sůl 1 špetka
  • Mléko 1 dle chuti
  • Smetana na šlehání 1 ks
  • Mouka hladká 500 g
  • Cukr krupice 1 dle chuti
  • Žloutek 3 ks
  • Ztužený pokrmový tuk 1 ks

Postup

  • 1

    Z droždí,mléka a cukru na teplém místě uděláme kvásek.Mouku přesejeme do mísy,osolíme,nastrouháme tam tuk,dáme žloutky,kvásek a šlehačku.Rychle zpracujeme v těsto.to rozválíme,nakrájíme na čtverce ,dáme švestková povidla a přehneme na trojúhelník.Kraje zamačkáme,aby nevytekla náplň.Pečeme na pečícím papíru při 200st. do růžova.Kdo má rád může si pocukrovat.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace