Rajčatový salát s mozzarellou


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 20 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Rajče 400 g
  • Cibulka jarní 1 ks
  • Sýr mozzarella 100 g
  • Ocet vinný 2 lžíce
  • Sůl dle chuti
  • Ruccola 200 g
  • Olivy černé 50 g
  • Extra panenský olivový olej Vasco da Gama 6 lžic
  • Hořčice hrubozrnná 1 lžíce
  • Pepř drcený barevný dle chuti

Postup

  • 1

    Rajčata a rukolu omyjeme pod tekoucí vodou a necháme okapat. Rajčata nakrájíme na menší kousky a společně s rukolou vložíme do mísy.

  • 2

    Očištěnou jarní cibulku a černé olivy nakrájíme na kolečka a přidáme do mísy. Mozarellu vyndáme z nálevu, nakrájíme na menší kousky a přidáme do mísy k zelenině.

  • 3

    Olivový olej smícháme s vinným octem, hrubou hořčicí, solí a pepřem. Důkladně prošleháme metličkou, nalijeme na salát a vše opatrně promícháme. Salát podáváme s opečenou bagetou.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace