Rybí filety v sušené šunce se zeleninou


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 40 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Filet z bílé ryby 800 g
  • Šalotka 6 ks
  • Olej olivový dle potřeby
  • Víno bílé 100 ml
  • Máslo 1 lžíce
  • Šunka sušená 100 g
  • Mrkev 2 ks
  • Česnek 2 stroužky
  • Sůl dle potřeby
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Hořčice francouzská 1 lžička

Postup

  • 1

    Rybí filety opláchneme a osušíme. Mrkev, šalotku a česnek oloupeme. Mrkev nakrájíme na kousky, šalotku rozčtvrtíme a česnek rozsekáme najemno.

  • 2

    V pánvi rozehřejeme olej a zeleninu orestujeme. Pak ji zalijeme bílým vínem a ochutíme solí a pepřem. Krátce podusíme a nakonec přidáme lžíci másla.

  • 3

    Filety osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a zabalíme do plátků sušené šunky. Zabalenou rybu opečeme na rozehřátém oleji a podáváme se zeleninou.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace