Rýžová kaše s ananasem a granátovým jablkem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Rýže kulatozrnná 100 g
  • Mléko 500 ml
  • Máslo 30 g
  • Kokos 50 g
  • Granátové jablko 1 ks
  • Sůl 1 špetka
  • Vanilkový lusk 0.5 ks
  • Cukr krupice 2 lžíce
  • Ananas 100 g

Postup

  • 1

    Rýži předvaříme v lehce osolené vodě. Do hrnce nalijeme mléko, přidáme vanilkovou dřeň a máslo. Předvařenou rýži smícháme s mlékem a dovaříme ji. Nakonec mléčnou rýži osladíme.

  • 2

    Ananas nakrájíme na kostičky. Do připravených pohárů nebo sklenic klademe vždy vrstvu rýže a poté ananas, postup opakujeme, dokud není pohár plný.

  • 3

    Ze zralého granátového jablka vyjmeme semínka a poháry rovnoměrně ozdobíme. Nakonec dozdobíme ještě plátky kokosu.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace