Rýžový salát s rostbífem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 25 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Mango 1
  • Rýže vařená 400 g
  • Olej olivový 4 lžíce
  • Sójová omáčka 2 lžíce
  • Česnek 2
  • Sůl
  • Rukola 200 g
  • Chilli paprička 1
  • Zázvor 1 lžička
  • Nasekaný koriandr 2 lžíce
  • Rostbíf 200 g
  • Pepř mletý černý

Postup

  • 1

    Mango oloupeme, zbavíme pecky a nakrájíme na kousky. Rukolu omyjeme ve studené vodě a necháme dobře odkapat.

  • 2

    Vařenou rýži přendáme do mísy a promícháme s nakrájenou chilli papričkou, olejem, nastrouhaným zázvorem, sójovou omáčkou, nasekaným koriandrem a česnekem nakrájeným na plátky.

  • 3

    o salátu vmícháme kousky manga, plátky rostbífu a rukolu. Nakonec dochutíme solí a pepřem.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace