Salát Nicoise


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 25 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Vejce 2 ks
  • Olivy černé 120 g
  • Sůl dle potřeby
  • Citronová šťáva dle chuti
  • Uvařené brambory 400 g
  • Vařené zelené fazolky 400 ml
  • Drcený černý pepř dle chuti
  • Tuňák v olivovém oleji 120 g

Postup

  • 1

    Vejce uvaříme navrdo, zchladíme a oloupeme. Vařené brambory oloupeme a nakrájíme na kostky.

  • 2

    Nakrájené brambory dáme do mísy, přidáme na menší kousky překrájené fazolky, olivy a olej z tuňáka. Dochutíme citrovou štávou a solí a opatrně promícháme.

  • 3

    Základ salátu rozdělíme na talíře nebo do misek, doplníme kousky tuňáka a na čtvrtky nakrájenými vejci. Nakonec posypeme drceným pepřem.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace