Sójový guláš s bulgurem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 40 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • sojové kostky 1 balení
  • Cibule 2 ks
  • Paprika žlutá 1 ks
  • Cibulka jarní 2 ks
  • Mletá paprika sladká 1 lžíce
  • Rajčata konzervovaná krájená 400 g
  • Zeleninový vývar 700 ml
  • Česnek 3 stroužky
  • Paprika červená 1 ks
  • Olej rostlinný 3 lžíce
  • Chilli koření 1 špetka
  • Majoránka dle chuti

Postup

  • 1

    . Sójové kostky zalijeme vroucím vývarem a asi 10 minut je povaříme. Pak je scedíme a necháme okapat.

  • 2

    Cibule s česnekem oloupeme. Cibule nakrájíme na měsíčky, česnek na plátky. Papriky a jarní cibulky očistíme. Papriky pokrájíme na nudličky, cibulky nasekáme nadrobno.

  • 3

    V hrnci na oleji orestujeme cibuli a česnek. Zaprášíme je mletou paprikou a chilli kořením a promícháme. Pak přilijeme rajčata a přidáme papriky a sójové kostky. Dle potřeby přilijeme vývar, ve kterém jsem vařili sójové kostky. Vše asi 10 minut povaříme.

  • 4

    Guláš dochutíme solí, pepřem a majoránkou. Přidáme do něj jarní cibulky. Odstavíme ho a podáváme s bulgurem.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace