Špagety s liškami a hovězími nudličkami


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Špagety 500 g
  • Pórek 0.5 ks
  • Olej olivový 2 lžíce
  • Petrželka velkolistá na ozdobu
  • Sterilované lišky 160 g
  • Pepř drcený barevný dle chuti
  • Česnek 2 stroužky
  • Bazalka na ozdobu
  • Sůl dle potřeby
  • Hovězí roštěná 400 g
  • Sušená rajčata 200 g

Postup

  • 1

    Špagety vložíme do vroucí osolené vody a uvaříme podle návodu na obalu na skus. Pak je scedíme a necháme okapat.

  • 2

    Pórek očistíme a nakrájíme na proužky, oloupaný česnek a bylinky nasekáme nadrobno, lišky necháme okapat. Maso očistíme a nakrájíme na nudličky.

  • 3

    Ve velké pánvi rozpálíme olej a maso ze všech stran orestujeme. Přidáme houby, pórek, česnek a sušená rajčata a vše krátce osmahneme.

  • 4

    Nakonec přidáme uvařené špagety, nasekané bylinky, sůl a pepř. Zlehka promícháme, rozdělíme na talíře a můžeme posypat nastrouhaným parmazánem.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace