Středomořská marináda na grilování


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 10 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Rozmarýn 1 snítka
  • Oregano 1 snítka
  • Extra panenský olivový olej Vasco da Gama 4 lžíce
  • Tymián 3 snítky
  • Šalvěj 6 lístků
  • Citronová šťáva 1 lžíce

Postup

  • 1

    Lístky tymiánu a oregana a jehličky rozmarýnu odrhneme od tvrdých stonků. Společně se šalvějí je usekáme nahrubo. Bylinky smícháme s olejem a citronovou šťávou.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace