Svačinové kousky zeleniny s arašídovou omáčkou


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 2 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Karotka 2
  • Ředkev bílá (daikon) 1
  • Nepražené burské oříšky 150 g
  • Citronová šťáva 1 lžíce
  • Chřest zelený 100 g
  • Barevný pepř
  • Kokosový krém 100 ml
  • Sirup z agáve 1 lžička

Postup

  • 1

    Karotky a chřest oškrábeme a rozkrojíme na poloviny. Ředkev oloupeme a nakrájíme na velmi slabé plátky. Vše naskládáme na velký talíř. Můžeme přidat i drobné listy z ředkve. Zeleninu opepříme.

  • 2

    V robotu rozsekáme najemno 100 g burských oříšků. Pak přidáme kokosový krém, citronovou šťávu a sirup z agáve a vše rozmixujeme na dip.

  • 3

    Dip dáme do misky a přidáme na talíř k zelenině. Zbylé burské oříšky opečeme nasucho a posypeme jimi zeleninu.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace