Svitky z lasagní


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 1 hodin 5 minut
  • 4 porce
  • Zkušený kuchař

Suroviny

  • Lasagne 12 plátků
  • Cukr krupice 1 špetka
  • Bio citron 2 plátky
  • Pórek 100 g
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Strouhaný sýr 70 g
  • Sůl dle potřeby
  • Chřest 400 g
  • Máslo 1 lžíce
  • Mrkev 6 ks
  • Vejce 1 ks
  • Tuk na vymazání

Postup

  • 1

    Lasagne uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu a necháme je okapat.

  • 2

    Chřest oloupeme a odřízneme zaschlé konce. V osolené vodě se špetkou cukru, citronem a máslem je uvaříme do poloměkka. Mrkev i pórek očistíme a podélně nakrájíme na nudličky. Mrkev uvaříme v osolené vodě na skus, pórek jen spaříme.

  • 3

    Uvařené lasagne rozložíme na prkénko, rozdělíme na ně chřest s mrkví a opepříme je. Lasagne svineme, opatrně převážeme pórkem a dáme do vymaštěného pekáčku. Přelijeme je vejcem smíchaným se sýrem a v troubě vyhřáté na 180 °C zapečeme. Podáváme s tomatovým dipem.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace