Tapas chlebíčky s jemnou paštikou a feferonkou


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 10 minut
  • 20 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Olej rostlinný 2 lžíce
  • Feferonky 20 ks
  • Ciabatta 2 ks
  • Játrová paštika 250 g
  • Salát hlávkový dle chuti

Postup

  • 1

    Feferonky opečeme v celku v pánvi na oleji, až se na nich začnou tvořit tmavé puchýřky. Necháme je okapat na papírovém ubrousku.

  • 2

    Ciabatty nakrájíme na plátky, paštiku rozkrájíme na menší kolečka.

  • 3

    Plátky ciabatty obložíme kouskem listového salátu, na něj položíme kousek paštiky a navrch přidáme opečenou feferonku.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace