Tapas chlebíčky s restovanými žampiony


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 20 minut
  • 20 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Bio citron 0.5 ks
  • Listy salátu na ozdobu
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Sůl dle potřeby
  • Ciabatta 4 ks
  • Česnek 3 stroužky
  • Petrželka 0.25 svazek
  • Olej olivový 3 lžíce
  • Žampióny 40 ks

Postup

  • 1

    Z citronu nastrouháme kůru a pak vymačkáme šťávu. Česnek a petrželku usekáme nadrobno. Vše smícháme v misce se lžící oleje.

  • 2

    Žampiony očistíme. V pánvi nahřejeme zbylý olej a žampiony v něm opékáme 4 minuty. Obrátíme je, zalijeme připravenou zálivkou, osolíme, opepříme a opékáme další 4 minuty.

  • 3

    Ciabatty nakrájíme na plátky. Na každý dáme dvě hlavičky žampionů a pokapeme je vydušenou šťávou s bylinkami a česnekem. Chlebíčky ozdobíme kouskem listového salátu.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace