Tvarohovo- povidlové nekynuté koláče


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Droždí 20 g
  • Hera 1 dle chuti
  • Cukr moučka 100 g
  • Máslo 1 dle potřeby
  • Švestková povidla slazená Hamé 1 dle chuti
  • Mouka hladká 200 g
  • Sůl 1 špetka
  • Cukr vanilkový 1 ks
  • Vejce 1 ks
  • Extra Jam rybízový Hamé 1 dle chuti

Postup

  • 1

    Z droždí, hl.mouky, cukru, Hery, soli zpracujeme těsto a vyválíme je. Poté vykrajujeme kolečka, která naplníme džemem Hamé.Pořádně " uplácáme", aby náplň nevytekla. Do bochánků uděláme jen jemné důlky a do každého dáme povidla+ tvaroh.

    Plech vymažeme máslem a pečeme.Hotové posypeme směsí moučkového a vanilkového cukru.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace