Vídeňské stříkané cukroví


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Bílek 1 ks
  • Sůl 1 špetka
  • Máslo 200 g
  • Mouka hladká 250 g
  • Cukr vanilkový 1 lžička
  • Cukr moučka 1 dle potřeby

Postup

  • 1

    Máslo vyšleháme, přidáme moučkový cukr, sůl, vanilkový cukr a bílek a šleháme šlehačem asi minutu.

    Pak přidáme mouku a pomalu mícháme tak dlouho, až se spojí s ostatními ingrediencemi. Připravené těsto naplníme do cukrářského sáčku s řezanou trubičkou a na plech vyložený papírem na pečení nastříkáme 40 sušenek ve tvaru písmene W. Vzdálenost mezi sušenkami by měla být asi 2 cm. Sušenky vložíme do trouby vyhřáté na 180 °C a pečeme je asi 12-15 minut. Po upečení necháme mírně prochladnout a lehce je obalujeme v moučkovém cukru.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace